Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Anela Fruits, ganadora del sello de calidad agroalimentaria Girona Excel·lent por segundo año consecutivo
23.07.2018

Por segundo año consecutivo, hemos sido distinguidos con el Sello de calidad agroalimentaria Girona Excel·lent, un reconocimiento que premia aquellos productos que destacan por sus propiedades y características de calidad excelente, elaborados en las comarcas de Girona.   El año pasado conseguimos este reconocimiento con nuestro postre de manzana. Este año ha sido el turno de nuestro...

Anela Fruits colabora con diferentes eventos
28.06.2018

En Anela nos gusta ser activos, y ayudar en la medida de lo posible, a hacer de este un mundo mejor. Por eso, dentro de nuestras actividades diarias no puede faltar colaborar con todo tipo de actividades, iniciativas y eventos de diferentes ámbitos. ¿Quieres saber un poco más? ¡Pues sigue leyendo! ¿Cómo no podíamos fomentar la salud y el deporte? Somos colaboradores de las jornadas...

Anela Fruits: un postre apto para todos
30.05.2018

Muy a menudo nos encontramos con gente que nos pregunta si puede, o no, consumir nuestros productos. Muchas veces lo asimilan a un producto sólo enfocado a bebés… pero no es así. A veces, también lo ven restringido a personas que siguen un tipo de dieta restrictiva… pero tampoco es así. Y a veces también lo ven como un producto para la gente grande… y tampoco es así. Así que… ¿quién puede...

Presentación al sello Girona Excel·lent
14.05.2018

¡Un año más tenemos el placer de anunciaros que nos presentamos al nuevo certamen del sello Girona Excel·lent!   Girona Excel·lent se trata de un sello de calidad  agroalimentaria otorgado a productos elaborados cien por cien en las comarcas gerundenses que tiene el objetivo de impulsar, fomentar y difundir los productos agroalimentarios de Girona de la más alta calidad en el ámbito estatal...

Novedades: Nuevo sabor de Anela Fruits y éxito en la Feria ALIMENTARIA 2018
26.04.2018

¡Abril acaba con un montón de novedades para nosotros!   Estamos encantados de poder presentaros un nuevo sabor de Anela Fruits: manzana y zanahoria, con manzana de nuestras propias plantaciones y zanahoria directa del campo. Es sin duda una de las combinaciones más arriesgadas por las que hemos apostado hasta el momento, pero estamos seguros de que os encantará tanto como a...

1 2 3 4 5 6
Últimas entradas