Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Todos los sabores de nuestra fruta de cuchara
23.11.2023

Como sabéis, todos nuestros productos están elaborados con manzanas y peras de cosecha propia. Esto significa que tenemos un control total de la trazabilidad de la fruta, desde que la plantamos hasta que llega a la tarrina. De esta manera, nos aseguramos de que todos los procesos por los que pasa la fruta sean naturales, sin aditivos, conservantes ni azúcares. Actualmente tenemos las...

Dia mundial contra el cáncer de mama
19.10.2023

Un año más nos encontramos luchando contra el cáncer de mama, el cáncer más común en la actualidad. Cada 19 de octubre nos vestimos de rosa para intentar concienciar a la población sobre la importancia de la detección temprana de este cáncer. Pero hoy queremos destacar que gracias a la investigación se ha logrado que el cáncer de mama sea uno de los cánceres con mayor supervivencia,...

¡Plena cosecha de peras en Anela Fruits!
22.09.2023

Como bien sabéis, los postres de Anela Fruits se hacen con manzanas y peras de cosecha propia, y durante este mes de septiembre estamos recolectando todos los campos de peras. Nuestros campos de peras se dividen entre las comarcas del Gironès y La Selva, lugares perfectos por ser zonas húmedas. Nuestras variedades Abate: esta variedad es original de Francia y se caracteriza por tener una...

La cosecha de las manzanas Royal Gala ha empezado
21.08.2023

Una de las variedades de manzanas que tenemos en nuestros campos es la Royal Gala, que empieza a recogerse a principios de agosto. ¡Es un momento muy especial para nosotros ya que es cuando vemos que todos nuestros esfuerzos empiezan a dar sus frutos! Nuestros campos de Royal Gala están situados en l’Escala, un paraje perfecto para que esta variedad sea lo más dulce posible. Además, este...

ANELA: Nuestra historia
24.07.2023

La historia de Anela está marcada por el amor y la pasión. Todo empezó en los años 60, cuando Esteve Bosch fue destinado en Lleida para hacer el servicio militar con 21 años. Él venía de una familia campesina de Girona, donde su padre comerciaba con cerdos y su madre vendía las verduras de su huerto en el mercado. Fue en Lleida donde Esteve conoció a Teresa, hija de uno de los fruticultores...

1 2 3 4 5 6
Últimas entradas