Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Anela Fruits obtiene el certificado internacional IFS
01.05.2017

Desde nuestros inicios, nuestro objetivo fundamental ha sido elaborar un postre de fruta 100% natural y 100% fruta de la máxima calidad. Al ser productores de fruta, controlamos toda la trazabilidad del producto, desde que está en el árbol hasta el producto final.  Actualmente, hemos obtenido el certificado IFS (International Food Safety), que reconoce la seguridad, el control y la calidad...

Anela Fruits presenta varias novedades en la feria Fruit Attraction 2016
01.10.2016

Somos productores de manzanas y peras en Girona. Con nuestra propia fruta elaboramos unos postres de fruta 100% naturales y 100% fruta, recomendado para toda la familia. Estaremos en el stand nº3D01C dando a conocer nuestras nuevas referencias de Anela Fruits "la fruta de cuchara"... Como productores y elaboradores que somos, controlamos toda la trazabilidad del producto, lo que nos permite...

Anela Fruits, ganadora del sello de calidad agroalimentaria Girona Excel·lent
08.08.2016

Queridos amigos de Anela Fruits,   Este verano volvemos, después de las vacaciones del blog, con una muy buena noticia para todos vosotros que nos hace muy felices... Anela Fruits ha ganado la segunda edición del concurso de Girona Excel·lent, sello de calidad agroalimentaria, que premia aquellos productos alimentarios que destacan por sus características de calidad excelentes, diferenciadas...

Las referencias de nuestros postres de fruta Anela Fruits
06.06.2016

¡Buena primavera!   Ahora que se acerca el verano y la cosecha de fruta, os queremos explicar cuáles son nuestras variedades de nuestros postres de fruta 100% naturales y 100% fruta Anela Fruits.    Como ya sabéis, somos una familia con más de 40 años de historia dedicada a la producción de manzanas y peras en las comarcas de Girona. A partir de nuestras propias frutas de nuestras...

Anela Fruits en la Feria Alimentaria 2016
18.04.2016

Queridos amigos de Anela Fruits,   Este año, por primera vez, participaremos en Alimentaria de Barcelona que tendrá lugar en la Fira de Barcelona (Recinto Gran Vía) los días 25-26-27 y 28 de abril. Estaremos en el stand P2-D106-10 (Pabellón "Lands of Spain", un recinto donde se encuentran los productos de las empresas de todas las comunidades autónomas) como expositor indirecto de PRODECA...

1 2 3 4 5
Últimas entradas