Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Receta con Anela Fruits: Cremoso de boniatos con hígado de pato, manzana y reducción de ratafía
30.09.2019

¡Hoy os traemos una deliciosa receta hecha con Anela Fruits con la que os chuparéis los dedos!   ¡Nuestros productos no están reservados únicamente para desayunos, meriendas y postres! ¿Sabías que puedes hacer todo tipo de recetas con nuestras compotas? Hoy os enseñamos una receta hecha por Girona Excel·lent, realizada exclusivamente con productos bajo el mismo sello.   ¿Quieres aprender...

¡La cosecha en los campos de Anela Fruits ya ha comenzado!
23.08.2019

El verano es una de las épocas más especiales para nosotros: es durante esta época que, literalmente, ¡todos nuestros esfuerzos dan su fruto! A medida que se aproxima el mes de agosto empezamos a ver centenares de frutas surgiendo en nuestros campos, que día a día van creciendo hasta convertirse en deliciosa fruta lista para coger. Ahora es el momento de coger nuestras deliciosas manzanas...

Beneficios de la fruta para la salud
10.07.2019

Amigos de Anela Fruits, la fruta es uno de los alimentos esenciales para seguir una buena dieta y una alimentación equilibrada. Es recomendable consumir fruta como mínimo tres veces al día. Este alimento se puede consumir de muchas formas diferentes: comiendo la fruta del propio árbol o consumiendo fruta ya preparada (lo que conocemos como IV-V gama). De esta manera, no hay ninguna excusa para...

Gracias a Anela Fruits podrás consumir fruta natural todo el año
29.05.2019

¡Estimados amigos de Anela, hoy os queremos explicar algunas ventajas que presenta nuestro producto! Es importante saber que cada fruta tiene una estacionalidad, saber en qué momento se debe consumir cada una es conveniente para que nos puedan garantizar la máxima proximidad.   Pero... ¿qué pasa con Anela Fruits?   ¡Gracias a la atemporalidad de nuestro producto, podemos consumir Anela...

¿Qué pasa si dejamos de comer fruta? ¡Anela Fruits es una alternativa innovadora, natural, saludable y fácil para comerla!
29.04.2019

Hay alimentos de los cuales es mejor comer más o menos cantidad. Por ejemplo, los expertos recomiendas reducir el consumo de grasas, azúcares, alimentos procesados… ¿pero qué le pasaría a nuestro cuerpo si dejamos de consumir fruta?   Existen todo tipos de dietas que se basan en eliminar (o reducir prácticamente a cero) el consumo de determinados tipos de alimentos. No tomar carbohidratos,...

1 2 3 4 5 6
Últimas entradas