Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
¡La manzana: una fuente de propiedades!
21.01.2019

Una de las frutas favoritas en Anela Fruits es, sin duda, la manzana. Llevamos más de 40 años cultivando frutas, entre ellas la manzana, en las comarcas de Girona. Con estas frutas de cosecha propia elaboramos nuestros deliciosos postres de fruta Anela Fruits 100% naturales. Sabemos que esta fruta es muy beneficiosa para nuestro cuerpo; quieres saber algunos de sus beneficios? - Es muy...

Aniversario de los fundadores de Anela Fruits
07.11.2018

¡Los fundadores de Anela Fruits están de celebración!   Estos jóvenes que en el año 70 se casaron en Montserrat, celebran ahora su 48º aniversario de casados. Una vida dedicada a la familia y al trabajo, con unas raíces cristianas. Así han formado una familia de 7 hijos, dando paso a la segunda generación, pasando el relevo a sus tres hijos que actualmente llevan las riendas de la...

¡Os esperamos en la “Fruit Attraction” de Madrid y en la “Fira de Mostres” de Girona!
16.10.2018

¡Este mes de octubre viene cargado de novedades y eventos para Anela Fruits! No sólo estamos trabajando y preparando un montón de novedades para todos vosotros, sino que, además, ¡estaremos presentes en dos ferias súper emocionantes para nosotros! De hecho, os adelantamos una exclusiva: ¡en las ferias os presentaremos nuestro nuevo producto Anela HOP en formato pouche!   La próxima semana...

Innovando con nuevos sabores: ¡Anela Fruits de Manzana y Zanahoria!
27.09.2018

En Anela Fruits, una de nuestras máximas es poder traeros los mejores sabores de la fruta, y eso a menudo comporta hacer nuevos experimentos mezclando diferentes alimentos. Y nos preguntamos… ¿qué pasa si mezclamos fruta y hortalizas? ¡Pues que pueden salir combinaciones exquisitas!   Nuestro sabor más innovador es manzana con zanahoria, nuestra primera combinación con frutas y hortalizas....

Empezamos la cosecha en las plantaciones de Anela Fruits
23.08.2018

A mediados de agosto empezamos una época muy especial para nosotros: nuestros campos empiezan a llenarse de algunas de las frutas que próximamente serán destinadas a hacer nuestros postres de fruta 100% naturales Anela Fruits, una nueva alternativa para comer fruta de una forma cómoda, fácil, saludable y natural. Como ya sabéis, somos productores de fruta y, efectivamente, ¡hemos empezado la...

1 2 3 4 5 6
Últimas entradas