Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
La importancia de las peras en nuestra dieta
17.05.2023

Comer fruta y verdura fresca debe ser la base de toda dieta para que ésta sea equilibrada y saludable, pero hoy queremos hablaros especialmente de las peras y sus nutrientes, propiedades y beneficios para nuestra salud.

Propiedades de las peras

Las peras son una fruta deliciosa y saludable que, además de ser baja en calorías, es rica en nutrientes esenciales para nuestro organismo. Son...

Los campos empiezan a florecer en Anela Fruits
21.04.2023

¡La época más bonita del año para ver nuestros campos ha llegado! La primavera nos deja imágenes preciosas de nuestros árboles en flor, y hoy os explicamos algo más sobre nuestros manzanos y perales. Más de 140ha repartidas en 6 fincas  
Ahora hace más de 50 años los fundadores de Anela Fruits (Teresa y Esteve) empezaron la empresa familiar. En sus inicios, ellos fueron los que...

ANELA también presente en los hospital y residencias
14.03.2023

Cuando Anela empezó su camino, en España no eran conocidas las compotas (no como Italia y Francia, donde ya se consumían). Esto hizo que Anela fuera la pionera y, a los inicios, empezó a aparecer en hospitales y residencias.  Como bien sabéis, Anela es una empresa familiar que trabaja con pasión, ilusión y constancia para poder hacer las cosas cada día mejor, y la persona que impulsó el...

Beneficios y propiedades de la manzana
15.02.2023

La manzana es una de las frutas más versátiles que existen. Se pueden consumir al natural, en postres, en ensaladas, compotas… ¡Hoy te dejamos con algunas de sus propiedades más importantes y los beneficios para nuestra salud! Propiedades de la manzana La manzana es rica en fibras, quercetina, ácido málico, catequinas y carotenoides. ¿En qué nos benefician todas sus propiedades? Leer mas...

Comenzamos un año nuevo
20.01.2023

En primer lugar, de parte de todo el equipo de Anela Fruits deseamos que todos nuestros clientes, amigos, proveedores y consumidores finales hayan pasado unas felices fiestas y que este nuevo año 2023 que apenas hemos empezado nos ilumine el camino a seguir y que nos lleve mucha paz, salud ,confianza y serenidad para dar el mejor de todos nosotros y hacer posible los retos que nos...

1 2 3 4 5 6
Últimas entradas