Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Recogida de manzanas Royal Gala
24.08.2020

Durante este mes de agosto se realiza la cosecha de la variedad de manzanas Royal Gala. Esta variedad se caracteriza por su tono rojizo y anaranjado y su forma perfectamente redonda. Es crujiente, aromática y muy jugosa. También se destaca su sabor dulce. Propiedades:  

Por lo general, las manzanas rojas tienen más azúcar que las verdes, por lo que tienen un sabor mucho más dulce. Se...

Productos ANELA FRUITS y el Déficit de DAO
23.07.2020

El déficit de DAO es la carencia funcional de la principal encima digestiva encargada de eliminar una molécula, llamada histamina, que se encuentra en los alimentos.   Cuando una persona no tiene suficiente actividad de DAO, se genera una diferencia entre la histamina ingerida y la capacidad de metabolizarla. Este hecho provoca la acumulación de histamina en plasma y la aparición de efectos...

Receta saludable de Barritas de Apple Crumble
29.06.2020

Este mes de junio os llevamos unos postres deliciosos y súper saludables de la mano de Luisa Toro. Toma nota y sorprende a familia y amigos la próxima vez que os veáis! Ingredientes: • 2 tazas de harina de avena • ½ taza de miel • ½ taza de mantequilla de cacahuete • 1 cucharada de vainilla • 1 cucharada de canela • 1 cucharadita de nuez moscada • ½ taza de leche de coco • 1 taza de...

¡Fruta natural gracias a Anela Fruits todo el año!
13.05.2020

Bienvenidos amigos de Anela, ¡hoy queremos hablaros de nuestros campos! Nuestro producto está elaborado con fruta de cosecha propia de campos propios de Manzanas y peras. Los campos dedicados a las manzanas se encuentran en la comarca de el “Alt i Baix Empordà”. En cambio, los campos de perales se encuentran en las comarcas interiores de La Selva y el Gironès. Cada fruta necesita su clima y su...

Saldremos de este virus
23.03.2020

Ante la situación excepcional provocada por el COVID-19 y siguiendo las indicaciones de las autoridades, os queremos informar que desde Anela Fruits hemos aplicado las medidas preventivas oportunas para la salud de nuestros profesionales y colaboradores. En estos momentos, una parte de nuestra plantilla se encuentra en régimen de teletrabajo.   En la situación actual, seguiremos operando con...

1 2 3 4 5 6
Últimas entradas