Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
En Anela Fruits no hacemos vacaciones... Estamos innovando!
25.08.2017

Como todos sabéis somos una empresa familiar y todo nos lo cocinamos en casa. Hace ya más de 40 años, que Esteve y Teresa se conocieron y comenzaron juntos un proyecto de vida que hoy lleva por nombre Anela Fruits. Nuestros postres de fruta Anela Fruits son 100% natural, una alternativa para comer más fruta de una manera cómoda, saludable, fácil y natural. Un postre recomendadas para toda la familia, desde los más pequeños cuando se inician con la fruta hasta los jóvenes y adultos para que se acostumbren a comer más fruta.

Ya innovar hace unos años atrás con esta forma de comer 100% Fruta natural para ofrecer una alternativa e incentivar a los consumidores a comer más fruta. Con una Anela, estamos comiendo una pieza de fruta que proviene -la manzana y la pera- de nuestros propios campos...


 
Después de ir incrementando sabores, este verano nos toca innovar con nuevos sabores. Con nuestras manzanas y peras que producimos, ¿qué podemos mezclar?

 Los consumidores y los fans de Anela Fruits nos piden más sabores; así que no les podemos fallar y debemos dar a nostres amigos más sabores. ¡Vamos! ¡ Que nos ponemos!Teresa, que es la chef de Anela Fruits, nos da una lista de nuevos sabores en el Departamento de Calidad que nunca se acaba, y entre todo el equipo hacemos una degustación para decidir cuáles pasan a la selección final.

Como nos gusta hacerlo todo en casa, las manzanas y peras ya las tenemos de nuestros campos. Es un valor añadido que nos hace únicos y nos diferencia de todo lo demás... Ponemos un toque de pasión y con nuestra fruta preparamos nuevos sabores. Ahora los estamos valorando y esperamos pronto poderlo dar a conocer para seguir incrementando la familia de Anela Fruits.Así que estimados consumidores, esperamos crecer a su lado, y que puedan disfrutar de nuevos sabores de nuestros postres de fruta 100% naturales y 100% fruta.

Buen verano y buenas vacaciones !!!

Últimas entradas