Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Anela Fruits presenta novedades en ALIMENTARIA 2018
19.03.2018

Queridos amigos de Anela Fruits,
 
Este año volveremos a participar en Alimentaria de Barcelona que tendrá lugar en la Fira de Barcelona (Recinto Gran Vía) los días 16-17-18 y 19 de abril. Estaremos en el Pabellón 2, en el stand F657-02 (Pabellón "Lands of Spain", un recinto donde se encuentran los productos de las empresas de todas las comunidades autónomas) como expositor indirecto de PRODECA (Promotora de Exportaciones Agroalimentarias de Cataluña).La feria cumplirá más de cuatro décadas de trayectoria consolidada como el espacio de referencia para la industria alimentaria. Para nosotros, será un honor poder dar a conocer y presentar a todos los visitantes nuestros productos de fruta Anela Fruits 100% natural y 100% fruta; y nuestras principales novedades.Como la feria Alimentaria, nosotros también tenemos más de 45 años de historia. Somos una empresa familiar dedicada a la producción de fruta (peras y manzanas) en Girona (España). Con nuestra propia fruta de nuestras plantaciones, elaboramos los productos de fruta Anela Fruits 100% naturales y 100% fruta; sin azúcares añadidos, ni ácidos, ni zumos, ni conservantes ni colorantes, apto para celíacos, diabéticos, bebés a partir de los 4 meses y, en general, para todos los públicos. 100% fruta natural, con una caducidad aproximada de 13 meses.Este año, como novedades, presentamos una nueva referencia combinando la manzana de Girona con zanahoria natural; ofreciendo así una alternativa para comer productos saludables y buenas para nuestra dieta. La combinación de manzana y zanahoria nos permite ampliar nuestra gama de siete referencias que teníamos anteriormente. 

También como novedad, presentamos un nuevo formato enfocado principalmente a los más pequeños. Es el formato Pouche de 100g. Nosotros ofrecemos un producto 100% fruta y 100% natural que garantiza que nuestros hijos estan comiendo fruta de cosecha propia y con un control total y exhaustivo de la trazabilidad del producto. Además, presentamos también nuestra gama bio de nuestros productos con un stock limitado debido a las características de la producción y el cultivo de estas frutas. 

Uno de nuestros principales objetivos es poder ofrecer un producto de fruta de calidad para incrementar el consumo de fruta entre todos nosotros. Sabemos de la importancia del consumo de fruta en nuestra dieta; y, es por eso, que queremos ponérselo fácil al consumidor. Queremos crecer con vosotros garantizando la seguridad y la calidad de nuestros alimentos (disponemos de los principales certificados internacionales de calidad y seguridad alimentaria). Anela Fruits “la fruta de cuchara”, una alternativa cómoda, natural y saludable de comer 100% fruta natural.

Últimas entradas