Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
¡Os esperamos en la “Fruit Attraction” de Madrid y en la “Fira de Mostres” de Girona!
16.10.2018

¡Este mes de octubre viene cargado de novedades y eventos para Anela Fruits! No sólo estamos trabajando y preparando un montón de novedades para todos vosotros, sino que, además, ¡estaremos presentes en dos ferias súper emocionantes para nosotros! De hecho, os adelantamos una exclusiva: ¡en las ferias os presentaremos nuestro nuevo producto Anela HOP en formato pouche!
 
La próxima semana tienen lugar la Fruit Attraction de Madrid y la Fira de Mostres de Girona, dos eventos a los que estaremos presentes dando a conocer nuestros productos, elaborados únicamente con fruta cien por cien natural. Además, somos productores de manzanas y peras, que cultivamos nosotros mismos desde nuestros propios campos, consiguiendo así una total trazabilidad del producto que nos permite garantizar su elevada calidad.

 
La Fruit Attraction de Madrid, con su décima edición, es una feria internacional del sector de las frutas y las hortalizas, donde cientos de empresas, marcas y personas relacionadas con el sector podrán descubrir miles de novedades en el sector de las frutas y las hortalizas . Tendrá lugar en el IFEMA de Madrid del martes 23 de octubre hasta el jueves 25 de octubre. Estaremos en el pabellón número 8 en el stand 8C04, presentando las novedades más frescas de Anela Fruits. ¡Os esperamos con los brazos abiertos!
 

En Girona se celebra también a finales de la próxima semana la 57ª edición de la Fira de Mostres en el Palacio de Ferias de Girona. Del 27 de octubre hasta el 1 de noviembre, estaremos en esta fantástica feria multisectorial donde podréis encontrar muchísimas novedades de sectores muy distintos. ¡Os esperamos a todos en nuestro stand para enseñaros lo mejor de Anela Fruits!
 
 
¿Nos harás una visita en alguna de estas dos ferias? Os esperamos a todos con los brazos abiertos: ¡hasta pronto!

Últimas entradas