Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Crumble de manzana y mango
25.02.2021

Hoy traemos una maravillosa receta de crumble de manzana y mango hecha por Maria Rodríguez.
 
Para el relleno de esta tarta hemos utilizado nuestra fruta de cuchara 100% natural. Tenemos nuestros propios campos de producción de manzanas y peras ofreciendo de esta manera un producto de gran calidad, sin aditivos, colorantes ni conservantes. Vamos a empezar por los ingredientes que necesitamos para realizar este delicioso plato.
 
-Para la masa quebrada necesitaremos 1 huevo, 300 gr de harina, 100 gr de mantequilla, pizca de sal y 50 gr de azúcar glasé.
 
-Para el relleno necesitaremos 4 tarrinas de fruta de manzana y mango (puedes utilizar el sabor que más te guste), 50 gr de nueces y una manzana cortada en láminas finitas.
 
- Para el crumble necesitaremos 150 gr de harina, 75 gr de mantequilla cortada en cubos bien fría, 1 cucharadita de canela molida y 2 cucharadas soperas de azúcar.
 
En un bol ponemos la harina, la mantequilla, la sal y el azúcar y con las manos vamos deshaciendo la mantequilla y mezclándola con el resto de ingredientes. Una vez ligados los ingredientes, le añadimos el huevo y lo mezclamos también. Hacemos una bola y añadimos un poco más de harina hasta que se nos despegue de las manos, cubrimos con papel film y la ponemos en la nevera 1 h aprox. Luego la sacamos de la nevera y la estiramos con un rodillo, dejando que la masa tenga algo de grosor.
 
Engrasamos el molde elegido, lo cubrimos de la masa, recortamos el sobrante de los contornos y la ponemos al horno 180º durante 15 minutos (previamente lo pinchamos por el centro y cubrimos con peso para que no se infle la masa). La sacamos del horno y la rellenamos de nuestra fruta elegida, repartimos unas nueces a trocitos y la manzana laminada.

Hacemos el crumble mezclando los ingredientes con los dedos ligándolo como si fueran unas migas. Con ello cubrimos todo por encima y al horno 180° de 20 a 30 minutos de modo que veas que va quedando de un bonito color dorado.

 

Después de enfriar podrás disfrutarlo. En esta receta no hemos añadido demasiado azúcar para que se note el sabor de la fruta natural, si la prefieres más dulce le puedes añadir a tu gusto.

Últimas entradas