Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
La importancia de las peras en nuestra dieta
17.05.2023

Comer fruta y verdura fresca debe ser la base de toda dieta para que ésta sea equilibrada y saludable, pero hoy queremos hablaros especialmente de las peras y sus nutrientes, propiedades y beneficios para nuestra salud.

Propiedades de las peras

Las peras son una fruta deliciosa y saludable que, además de ser baja en calorías, es rica en nutrientes esenciales para nuestro organismo. Son una excelente fuente de fibra, vitamina C, vitamina K, potasio y antioxidantes.


La fibra de las peras es especialmente importante para la salud del sistema digestivo, ya que puede ayudar a prevenir el estreñimiento y reducir el riesgo de cáncer de colon. Además, la fibra también puede ayudar a regular los niveles de azúcar en la sangre y reducir el riesgo de enfermedades cardíacas.

La vitamina C es un antioxidante que ayuda a proteger las células de nuestro cuerpo del daño causado por los radicales libres, sustancias que se producen en nuestro cuerpo como resultado del metabolismo normal y la exposición a factores externos como la contaminación y el humo del tabaco. Además, la vitamina C también ayuda a mejorar la absorción de hierro de los alimentos vegetales, lo que puede ser especialmente importante para las personas que siguen una dieta vegetariana o vegana.

La vitamina K, por otro lado, es importante para la coagulación sanguínea y para mantener la salud de los huesos. El potasio es un mineral esencial para la salud del corazón y la presión arterial. Además, las peras también contienen antioxidantes como los flavonoides y los carotenoides, que pueden ayudar a reducir el riesgo de enfermedades crónicas como el cáncer y las enfermedades cardíacas.

En resumen, las peras son una fruta deliciosa y nutritiva que ofrece una amplia gama de beneficios para la salud. Incorporarlas en nuestra dieta diaria es una forma fácil y sabrosa de obtener los nutrientes esenciales que necesitamos para mantenernos saludables.

 

Peras de cosecha propia en los postres de Anela Fruits

Nuestros postres están elaborados con fruta 100% natural, sin aditivos, conservantes ni azúcares añadidos. Pero, además, las manzanas y peras que usamos en nuestros postres son de cosecha propia. El secreto de obtener un postre tan dulce es cosechar las peras y manzanas cuando ya están maduras, así aprovechamos todo el azúcar que produce la propia fruta. 

Recuerda que puedes comprar tus Anela Fruits favoritos en tiendas físicas o en nuestra tienda online.


Últimas entradas