Aviso Legal:
De conformidad con lo que dispone la Ley Orgánica 15/1999, del 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que sus datos personales se incorporarán a ficheros titularidad de SAFRUNAT, S.L. con la finalidad de poder atender adecuadamente sus peticiones de información y elaborar los presupuestos que puedan solicitarnos. Para ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición que contempla la Ley, puede dirigirse mediante carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), Ref. Protección de datos.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
ANELA: Nuestra historia
24.07.2023

La historia de Anela está marcada por el amor y la pasión. Todo empezó en los años 60, cuando Esteve Bosch fue destinado en Lleida para hacer el servicio militar con 21 años. Él venía de una familia campesina de Girona, donde su padre comerciaba con cerdos y su madre vendía las verduras de su huerto en el mercado.

Fue en Lleida donde Esteve conoció a Teresa, hija de uno de los fruticultores con los que él comerciaba para enviar fruta a su madre. Ambos se conocieron en la cooperativa donde ella trabajaba, y desde entonces no han parado de escribir esta magnífica historia.

 

En los años 70 se casaron e iniciaron su negocio, empezando con una parada de venta de frutas y verduras en el mercado del Lleó en Girona. En 1975 Esteve decidió dedicarse a la producción de frutas mientras Teresa seguía en la parada del mercado. Después de unos años, por fin se decidieron a mejorar su negocio y dejar el mercado. En 1983 se dedicaron exclusivamente a sus propias plantaciones de manzanas y empezaron a vender su fruta en todo el territorio nacional.

Allá en los años 90 decidieron especializarse también en la plantación de peras, ampliando nuevas relaciones comerciales para exportar sus productos.Paralelamente, Esteve y Teresa fueron creciendo como familia y llegaron a tener 7 hijos, algunos de los cuales han mantenido viva la tradición familiar y han seguido con la misma ilusión que un día tuvieron sus padres.

Pero la historia no acaba aquí, ya que en el año 2006 decidieron seguir mejorando y lanzaron al mercado el postre de frutas que hoy conocemos. La idea fue crear un producto 100% natural (toda la fruta provenía de sus propias plantaciones) para facilitar la comida saludable a todas las familias. Decidieron que el nombre de estas compotas fuera ANELA (nombre que se hizo a partir de las iniciales de sus tres primeras nietas, Anna, Elisabet i Laia).

Después de todo el amor, esfuerzo, ilusión y pasión, ANELA FRUITS ha conseguido hacerse un hueco en el mercado sin perder su esencia.

¡Gracias a todos los que habéis hecho posible que Anela Fruits exista!

Últimas entradas