Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Comencem un any nou
20.01.2023

En primer lloc, de part de tot l’equip d’Anela Fruits desitgem que tots els nostres clients, amics, proveïdors i consumidors finals hagin passat unes bones festes i que aquest nou any 2023 que tot just hem començat ens il·lumini el camí a seguir i que ens porti molta pau, salut ,confiança i serenor per donar el millor de tots nosaltres i fer possible els reptes que ens proposem.
 
Quan...

Anela Fruits us desitja unes bones festes!
24.12.2022

L’època més bonica de l’any ja ha arribat. És temps d’estar amb la família i els amics, gaudir de la seva companyia i compartir els millors moments junts.  Tot l’equip d’Anela Fruits volem desitjar-vos unes bones festes i un molt bon 2023 ple d’alegria i felicitat.  I com no podia ser d’una altra manera, ens agradaria agrair-vos la vostra confiança. Sense vosaltres no podriem ser aquí,...

Anela Fruits col·labora amb la Marató TV3
16.12.2022

El proper diumenge 18 de desembre se celebrarà la 31a edició de la Marató. Aquest any 2022 es dedicarà a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats.  Les malalties cardiovasculars van causar prop de 18 milions de morts el 2019, que representen el 32% del total de defuncions mundials. A més a més, aquestes xifres se sumen al caràcter crònic, fet que...

Acaba la collita de pomes i peres a Anela Fruits
08.11.2022

Ja podem dir que les peres i pomes que es faran servir a les nostres postres de fruita ja estan totes recollides, posem fi a la nostra campanya de recollida! La collita de pomes i peres comença a principis d’agost i acaba a finals d’octubre. Aquests mesos són molt intensos per a nosaltres. Recollim tota la fruita quan ja és ben madura, d’aquesta manera ens assegurem que tingui molt de sucre...

Càncer de mama; alimentació i activitat física
13.10.2022

El 19 d'octubre és el dia Internacional de lluita contra el Càncer de Mama. Encara que és un tema del qual s'hauria d'informar diàriament, aquest és el dia triat per a sensibilitzar, conscienciar i promoure que cada vegada més dones accedeixin a controls, diagnòstics i tractaments efectius per a aquesta malaltia. Què és el càncer de mama Segons explica Centres per al Control i la Prevenció...

1 2 3 4 5 6 7 8
Últimes entrades