Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Comença la collita als nostres camps
19.09.2022

 A Anela Fruits som productors de peres i pomes, i aquesta és la fruita que fem servir com a base de les nostres postres.  Les pomeres estan situades a l'Alt Empordà, on la proximitat del mar i la muntanya genera les condicions òptimes per a la seva producció. En el cas de les plantacions de peres, en necessitar un entorn més humit, es troben a les comarques de la Selva i el Gironès, on el...

La relació entre la fruita i la salut mental
12.08.2022

La salut mental està a l'ordre del dia, i és que amb l'estrès que vivim diàriament, són poques les persones que no han experimentat mai episodis d'ansietat, depressió o altres malalties mentals.  Fruites i verdures, indispensables per a tenir una dieta saludable Ens aixequem justos per a anar a treballar i esmorzem el primer que veiem. Mengem amb pressa una cosa precuinada per a...

La importància de menjar de forma saludable a l’estiu
13.07.2022

Per a molts l’estiu significa relax, platja, vacances i canvis de rutina. Tot això sumat a les altes temperatures fa que la nostra alimentació no sigui la més adequada en aquesta època de l’any. Per aquesta mateixa raó, és súper important seguir mantenint uns hàbits el més saludables possibles, hidratar-nos i menjar fruita de temporada per seguir amb les piles ben carregades.  
És molt...

Recepta Puding de Poma i Mango
15.06.2022

Avui volem explicar-vos com fer aquesta magnífica recepta de PUDING DE POMA I MANGO de la mà de María Rodriguez (@mariaa_roro).  Gràcies a les postres d'Anela Fruits podràs fer les teves pròpies receptes amb productes 100% naturals tot l'any. Per veure totes les receptes que us anem explicant, no oblidis entrar a les nostres xarxes socials i, sobretot, no oblidis explicar-nos com ha quedat...

Per què és important menjar fruita i verdura de temporada
20.05.2022

Avui dia, a causa de la globalització veiem completament normal anar al supermercat i adquirir qualsevol producte durant tot l'any, però triar sempre la fruita i verdura de temporada significa donar suport a l'agricultura sostenible i lluitar per un món millor.

Salut La nostra primera raó per a donar suport a aquest consum sostenible és la nostra salut. La naturalesa és sàvia, i aquesta...

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Últimes entrades