Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Què ha de menjar un esportista per a tenir una vida saludable?
18.04.2022

Tenir una bona alimentació és sempre important per a tenir una vida saludable, però si a més practiquem esport, hem de fixar-nos encara més en el que mengem per a tenir l'energia suficient durant els entrenaments.

Fruites imprescindibles:

  • Poma: La poma és coneguda pel seu alt poder saciant i perquè aporta molt poques calories. A més, és perfecta per a una correcta hidratació, ja que...

Entrevista Adriana Duelo, AD Dietistes
14.03.2022

Aquest mes hem tingut la sort de poder parlar amb l'Adriana Duelo, diplomada i graduada en Nutrició Humana i Dietètica i directora d'AD Dietistes, Centre de nutrició i dietètica especialitzat en Dèficit de DAO. El projecte va néixer l'any 2011, essent llavors la primera consulta en tot el món dedicada a tractar pacients amb Dèficit de DAO. 

Què és el Dèficit de DAO?

És la carència de...

Digues adeu al sucre
21.02.2022

Consumir sucre en grans quantitats augmenta el risc de patir obesitat, diabetis, malalties cardiovasculars… El més greu és que en la majoria d'aliments que trobem en el supermercat existeixen grans quantitats de sucre refinat que, a part de ser perillós per a la nostra salut, té un efecte addictiu. Això és pel fet que el sucre provoca que s'alliberi dopamina en el nostre cervell (substància...

Els beneficis d’esmorzar fruita
18.01.2022

L’esmorzar té la fama de ser el menjar més important del dia, i encara així, el passem per alt menjant aliments processats per falta de temps. Però, sabies que menjar fruita durant l’esmorzar aporta grans beneficis per a la teva salut?

 

Comença el dia amb molta més energia natural

Esmorzar poc o sortir de casa sense fer-ho es converteix a sentir-te més cansat i sense l'energia...

Anela Fruits us desitja unes bones festes!
23.12.2021

Tots sabem que no ha sigut un any fàcil. La pandèmia ens ha fet adonar-nos de què és allò que realment importa. Poder estar a prop dels teus, poder abraçar-nos, fer-nos petons, tocar-nos i dir-nos a cada moment tot el que ens estimem.

Aquest any volem donar-vos les gràcies i agrair la vostra confiança en Anela Fruits. Us assegurem que nosaltres seguim posant la mateixa passió que el primer...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Últimes entrades