Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Les pomes Royal Gala
27.08.2021

Com ja sabeu, som una empresa familiar productora de pomes i peres a les comarques de Girona. A mitjans d´Agost va començar l´època de collita als nostres camps. És un moment molt especial per Anela. Tots els nostres esforços donen el seu fruit!
Comencem amb les delicioses pomes vermelles, les Royal Gala, situades als nostres camps de l´Escala. Aquestes pomes creixen entre el mar i...

Menjar sa a les vacances
26.07.2021

Ja ha arribat la calor amb l’estiu. En aquesta estació de l’any, és quan més de gust mengem la fruita fresca i aprofitem per  introduir-la en la nostra dieta. També és moment de vacances per qui pugui gaudir-ne d’elles. Segur que tenim molts plans per aquest mes d’agost i  recordeu que ANELA és una alternativa a menjar fruita de manera saludable. Hi ha qui va a la platja amb els amics o fa...

El consum de fruita a l'estiu
24.06.2021

L'estiu és un bon moment per introduir fruita a la dieta dels més menuts, i als més grans per descomptat, també! Això és així perquè al ser un aliment refrescant i molt hidratant es poden utilitzar de moltes maneres i nodreixen.
La importància del consum de fruita és evident, aporten una gran quantitat de vitamines i nutrients al nostre cos, però a l'estiu hem de parar atenció sobretot amb...

Llibrets de llom farcits de gorgonzola, nous, poma i pera
27.05.2021

A més de menjar la nostra fruita de cullera de poma i de pera com a postres, també la podem usar en infinitat de receptes salades com aquesta que us portem avui, una meravellosa recepta de llibrets de llom farcits elaborada per la Maria Rodríguez.   Per realitzar aquesta increïble recepta necessitarem els següents ingredients:

- Llibrets de llom

- Formatge gorgonzola

- Dues terrines...

La fruita de cullera i els seus sabors
26.04.2021

Saps quins són els sabors de la nostra fruita de cullera? Avui parlarem de cada un d'ells per saber els beneficis que aporten els nostres productes 100% naturals.   Les pomes i les peres de tots els nostres sabors són de collita pròpia i provenen dels nostres camps, on tenim un control de la traçabilitat total de la fruita, des que es planta fins a la realització del producte final....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Últimes entrades