Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
La fruita no pot faltar al nostre dia a dia.
30.03.2021

Saps que és recomanable menjar tres peces de fruita al dia? Encara que semblin moltes, si ens organitzem bé és molt senzill incorporar-les a la nostra dieta. Alguns dels beneficis que ens aporta la fruita són els següents: Pels seus antioxidants prevenen l'envelliment prematur de les cèl·lules, donant-nos una major qualitat de vida. Ens aporten aigua, vitamines, minerals i fibra. Si les...

Crumble de poma i mango
25.02.2021

Avui portem una meravellosa recepta de crumble de poma i mango feta per Maria Rodríguez.  
Pel farciment d'aquest pastís hem utilitzat la nostra fruita de cullera 100% natural. Tenim els nostres propis camps de producció de pomes i peres oferint d'aquesta manera un producte de gran qualitat, sense additius, colorants ni conservants. Comencem pels ingredients que necessitem per fer aquest...

Omple't d'energia i vitamines aquest hivern!
26.01.2021

Amb les baixades de temperatures és important tenir energia, vitamines i antioxidants per a poder afrontar els refredats i mantenir a punt les nostres defenses. Gràcies a Anela Fruits podem consumir fruita tot l'any i beneficiar-nos de totes les seves propietats. Però sabem quines propietats tenen les fruites que utilitzem en les nostres terrines?

Pera: La pera és una fruita que conté més...

Tot l’equip d’Anela Fruits us desitja unes BONES FESTES!
21.12.2020

Tots sabem que aquest any ha sigut difícil, hem viscut situacions que no pensàvem viure mai, hem après el valor de la família, dels amics i hem après a apreciar el temps que tenim.   Tot i que aquest Nadal segurament no serà com tots els que hem viscut anteriorment, us desitgem el millor. Desitgem que pugueu celebrar-ho amb aquelles persones que més estimeu i us desitgem una feliç entrada...

Anela Fruits col·labora amb la Marató de TV3!
30.11.2020

A tot el món estem vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-coV2. Davant d’aquesta situació excepcional i la necessitat d’avançar en la recerca per la Covid-19, aquesta Marató 2020 centrarà els seus esforços en sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19 i apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que...

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Últimes entrades