Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Collita acabada, fruita preparada
27.10.2020

Ja estem a finals d’octubre i això significa que donem per finalitzada la campanya de la fruita!  Estem molt contents de com s’ha desenvolupat al llarg d’aquests mesos, ja que hem pogut gaudir d’una collita excel·lent, amb sol abundant i condicions climatològiques òptimes sense cap tempesta, pedregada ni pluges torrencials. Tot això ha fet que tota la fruita conservi plenament els sucres...

Nou gust, sabor Macedònia
30.09.2020

Benvolguts amics d’Anela, avui volem parlar-vos d’un nou gust que hem tret al mercat. Aquest producte és ni més ni menys la macedònia. Aquest meravellós gust està elaborat amb una gran barreja d’aliments: pera, poma, plàtan i préssec. Hem de dir-vos que, tant la poma com la pera, són aliments de collita pròpia, així que la qualitat del nou producte és immillorable.  

Tot i que aquest nou...

Collita de pomes Royal Gala
24.08.2020

Durant aquest mes d’agost es realitza la collita de la varietat de pomes Royal Gala. Aquesta varietat es caracteritza pel seu to vermellós i ataronjat i la seva forma perfectament rodona. És cruixent, aromàtica i molt sucosa. També es destaca pel seu gust dolç.  

Propietats:

En termes generals, les pomes vermelles tenen més sucre que les verdes, per tant tenen un gust molt més dolç. Es...

Productes ANELA FRUITS i el Dèficit de DAO
23.07.2020

El dèficit de DAO és la carència funcional del principal enzim digestiu encarregat d’eliminar una molècula, anomenada histamina, que es troba en els aliments.   Quan una persona no té prou activitat de DAO, es genera una diferència entre la histamina ingerida i la capacitat de metabolitzar-la. Aquest fet provoca l’acumulació d’histamina en plasma i l’aparició d’efectes adversos: 

  • Sistema...

Recepta saludable de Barretes d’Apple Crumble
29.06.2020

Aquest mes de juny us portem unes postres delicioses i súper saludables de la mà de Luisa Toro. Pren nota i sorprèn a família i amics el pròxim cop que us veieu!   Ingredients:

  • 2 tasses de farina de civada
  • ½ tassa de mel
  • ½ tassa de mantega de cacauet
  • 1 cullerada de vainilla
  • 1 cullerada de canyella
  • 1 culleradeta de nou moscada
  • ½ tassa de llet de coco
  • 1 tassa de puré de...

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Últimes entrades