Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Voleu saber la bona notícia d'aquesta setmana? Anela Fruits continua creixent també als hospitals
02.02.2016

Estimats amics d’Anela,    Aquesta setmana estem de celebració! Tenim una notícia molt bona que la volem compartir amb tots vosaltres: hem guanyat el concurs públic de subministrament de purés de fruita a la Corporació Sanitària del Parc Taulí de Sabadell. Estem molt contents perquè aquest premi és un reconeixement a la qualitat del nostre producte i a la nostre feina que fem dia rere dia i...

Participació d'Anela Fruits a la Marató de TV3
25.01.2016

Bon dia i bon any, Aquest mes de desembre, Anela Fruits va participar a la Marató de TV3 dedicada a la investigació per lluitar contra la diabetis i la obesitat amb l’entrega dels nostres postres als diferents voluntaris que rebien trucades a les seus de la Marató durant el 13 de desembre. Aquestes trucades servien per recaptar diners destinats principalment a la investigació d'aquestes...

Els desitjos d'Anela Fruits per aquest any 2016
30.12.2015

Estem a punt d’acabar l’any 2015, i amb ell totes les reflexions sobre les notícies que hem viscut, el que hem fet, el que ha passat i el que podem millorar. De fet, Nadal és la darrera celebracions de l’any on predominen els àpats familiars, els regals, el pessebre, les Nadales… Des d’Anela Fruits, també hem volgut participar d’aquest esperit nadalenc. Amb les figures de fang que ha fet i...

Vols col·laborar amb la Marató de TV3? Amb Anela Fruits, pots fer-ho.
01.12.2015

Avui, encetem el mes de desembre. És un mes gèlid ple de tradicions familiars i culturals: les llums de Nadal, la festa de cap d’any, les trobades familiars, els torrons i les neules, l’ambient i les festes nadalenques, la loteria de Nadal, el dia dels Innocents, i també, la celebració de la Marató de TV3.   La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la...

Voleu saber les preguntes que ens fa més la gent sobre Anela Fruits?
16.11.2015

Som una empresa familiar que ens agrada molt poder anar a les fires per parlar amb la gent, retrobar-nos amb els amics i explicar què fem i qui som. Donem globus, adhesius, promocionem el nostre producte, fem sortejos…i també diem que Anela Fruits és un postres de fruita per a tota la família i per a totes les edats! Sempre intentem contestar a les preguntes que ens fa la gent. Voleu saber...

4 5 6 7 8 9 10 11
Últimes entrades