Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 

POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Guanyadors del sorteig dels lots de fruita i postres Anela Fruits
06.11.2015

Ja tenim els guanyadors dels 10 lots de fruita de les nostres plantacions i postres ANELA d’entre els que heu participat en el sorteig! Com ja sabeu molts de vosaltres, aquest any ens hem modernitzat actualitzant la pàgina web i introduint Anela Fruits en el món de les xarxes socials.   Us estem molt agraïts a tots per la vostra participació i pel vostre seguiment. Esperem que a través...

Aquesta setmana Anela Fruits se'n va de fires!
26.10.2015

Des d’Anela Fruits, ens espera una última setmana d’octubre molt moguda ja que participarem a diferents fires. A nosaltres ens agrada molt poder anar a les fires per parlar amb la gent, donar a conèixer les nostres postres de fruita 100% naturals “la fruita de cullera” i ensenyar el que nosaltres fem... És un bon moment per retrobar antics amics i poder fer nous contactes d’una forma molt més...

Sorteig de varis lots de productes d'ANELA i fruita a només un clic
12.10.2015

Voleu participar en el sorteig de varis lots d’ANELA i de fruita? Ho teniu molt fàcil!   Com que volem estar molt propers a tots vosaltres, des d’ANELA hem decidit actualitzar la nostra web (www.anelafruits.com) , iniciar el nostre blog i entrar en el món de les xarxes socials a través de Facebook, Twitter i Instagram.   Per això, si voleu guanyar un lot de productes ANELA i fruita collida...

Anela Fruits, unes postres per a tota la família i per a totes les edats
01.10.2015

Sabeu quina és una de les coses que ens pregunta més la gent quan anem a les fires??? Si això de l’ANELA és només pels nens petits... Nosaltres sempre els hi contestem que no. Elaborem un postres de fruita 100% natural que equival a una peça de fruita; per tant, és el mateix que menjar una poma o una pera, però d’una forma fàcil, còmode, natural i saludable. Així, doncs, per a qui va...

Anna + Elisabet + Laia = ANELA. L'origen del nom Anela.
21.09.2015

Aviat, ja farà deu anys que vam llançar al mercat unes postres de fruita 100% naturals, elaborades amb fruita de les nostres pròpies plantacions. Amb ganes d’innovar al mercat i millorar l’empresa familiar, vam voler oferir al consumidor i a les famílies una manera més fàcil, còmode i saludable de menjar fruita.  Com que ja sabeu que nosaltres tot ho fem a casa, un bon dia a l’any 2006 va...

4 5 6 7 8 9 10
Últimes entrades