Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Fruita natural gràcies a Anela Fruits tot l’any!
13.05.2020

Benvolguts amics d’Anela, avui volem parlar-vos dels nostres camps! El nostre producte està elaborat amb fruita de collita pròpia de camps propis de pomes i peres. Els camps dedicats a les pomes es troben a la comarca de l’Alt i el Baix Empordà. En canvi, els camps de perers es troben a les comarques interiors de la Selva i el Gironès. Cada fruita necessita el seu clima i la seva estació per...

D’aquest virus, ens en sortirem
23.03.2020

Davant la situació excepcional provocada pel Covid-19 i seguint les indicacions de les autoritats, us volem informar que des d’Anela Fruits hem aplicat les mesures preventives oportunes per a continuar amb el nostre servei i la nostra operativitat, vetllant també per la salut dels nostres professionals i col·laboradors. En aquests moments, una part de la nostra plantilla es troba en règim de...

Propietats i beneficis de la pera
03.03.2020

Sense cap mena de dubte, una de les fruites per excel·lència d’Anela és la pera, cultivada en els nostres camps a les comarques gironines. Amb aquesta fruita de collita pròpia elaborem els nostres Anela Fruits, 100% naturals i sense gluten. Però, vols saber quins són els beneficis de la pera? A continuació t'expliquem els seus beneficis principals tant per nens com per adults:

-És molt...

Un snack perfecte per a esportistes!
24.01.2020

La majoria de les persones que practiquen esport són conscients de la importància que té tenir una bona alimentació, equilibrada i variada, per poder rendir al màxim durant les seves activitats i per tenir una bona condició física.   Anela Fruits és un snack perfecte per a esportistes: equival a una peça de fruita! No té cap tipus de conservant, sense colorants i sense sucre afegit. És 100%...

Anela Fruits us desitja BONES FESTES!
24.12.2019

És l'època més bonica de l'any: temps per estar amb la família i els amics més propers per gaudir i compartir els millors moments. Tot l’equip d’Anela Fruits volem desitjar-vos molt bones festes i un excel·lent 2020: que aquest nou any estigui ple de bons moments!   No podíem acabar l'any sense agrair-vos aquest any amb nosaltres: milers de gràcies per estar al nostre costat un any...

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Últimes entrades