Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Ja ha arribat: us presentem Anela Hop!
19.11.2019

Per fi podem compartir i fer oficial una notícia que teníem moltíssimes ganes de compartir amb vosaltres!   Si Anela Fruits ja és tota una delícia en el seu envàs de sempre, imagines poder menjar-ho en un nou format, sense necessitat de cullera, molt més còmode i adaptat als més petits de la casa? Doncs ja és una realitat! Presentem Anela Hop, un nou format pouche que facilita el seu consum,...

Un Octubre ple d’activitat!
25.10.2019

Aquest mes d’octubre ha estat un mes ple d’esdeveniments, fires i molta feina!   Per un costat, estem acabant de treballar en el nostre nou format de producte: Anela Hop. Es tracta d’un nou format perquè sigui d’allò més fàcil prendre’l fora de casa, i també perquè els més petits puguin menjar-lo més fàcilment sense necessitat de cullera. Molt aviat presentarem aquest nou membre de la...

Recepta amb Anela Fruits: Cremós de moniatos amb fetge d’ànec, poma i reducció de ratafia
30.09.2019

Avui us portem una deliciosa recepta feta amb Anela Fruits amb la que us llepareu els dits!   Els nostres productes no estan reservats a esmorzars, berenars i postres! Sabies que pots fer tot tipus de receptes amb ells? Avui us ensenyem una recepta feta per Girona Excel·lent, realitzada exclusivament amb productes sota el mateix segell.   Vols aprendre a fer aquest cremós de moniatos amb...

La collita als camps d’Anela Fruits ja ha començat!
23.08.2019

L’estiu és una de les èpoques més especials per a nosaltres: és durant aquesta època que, literalment, tots els nostres esforços donen el seu fruit! A mesura que s’aproxima el mes d’agost comencem a veure centenars de fruites sorgint als nostres camps, que dia a dia van creixent fins a convertir-se en deliciosa fruita llesta per collir. Ara és moment de collir les nostres delicioses pomes...

Beneficis de la fruita per a la salut
10.07.2019

Amics d’Anela Fruits, la fruita és un dels aliments essencials per tal de seguir una bona dieta i una alimentació equilibrada. És recomanable consumir fruita com a mínim tres vegades al dia. Aquest aliment es pot consumir de moltes formes diferents: menjant la fruita del propi arbre o consumint fruita ja preparada (el que coneixem com a IV-V gama). D’aquesta manera, no hi ha cap excusa per a...

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Últimes entrades