Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Tots els sabors Anela Fruits
20.06.2023

Anela Fruits és un postre de fruita elaborat amb productes 100% naturals. Les seves fruites principals i les que s'utilitzen com a base de tots els nostres sabors són les peres i les pomes.

Al tenir els nostres propis camps, tenim un control de traçabilitat absolut; des que es planta fins a la realització del producte final. D'aquesta manera, controlem tots i cadascun dels processos...

La importància de les peres en la nostra dieta
17.05.2023

Menjar fruita i verdura fresca ha de ser la base de tota dieta perquè sigui equilibrada i saludable, però avui volem parlar-vos especialment de les peres i els seus nutrients, propietats i beneficis per a la nostra salut.

Propietats de les peres

Les peres són una fruita deliciosa i saludable que, a més de ser baixa en calories, és rica en nutrients essencials per al nostre organisme. Són...

Els camps comencen a florir a Anela Fruits
21.04.2023

L’època més maca de l’any per veure els nostres camps ha arribat! La primavera ens deixa imatges precioses dels nostres arbres en flor, i avui us expliquem una mica més sobre els nostres pomers i perers.  Més de 140ha repartides en 6 finques  
Ara fa més de 50 anys els fundadors d’Anela Fruits (la Teresa i l’Esteve) van començar l’empresa familiar. En els seus inicis, ells van ser els...

ANELA també present als hospital i residències
14.03.2023

Quan Anela va començar el seu camí, a Espanya no eren conegudes les compotes (no com a Itàlia i França, on ja es consumien). Això va fer que Anela fos la pionera i, als inicis, va començar a aparèixer a hospitals i residències.

Com bé sabeu, Anela és una empresa familiar que treballa amb passió, il·lusió i constància per poder fer les coses cada dia millor, i la persona que va impulsar el...

Beneficis i propietats de la poma
15.02.2023

La poma és una de les fruites més versàtils que existeixen. Es poden consumir al natural, en postres, en amanides, compotes… Avui et deixem amb algunes de les seves propietats més importants i els beneficis per a la nostra salut! Propietats de la poma

La poma és rica en fibres, quercetina, àcid màlic, catequines i carotenoides. En què ens beneficien totes les seves propietats?
Prevé la...

1 2 3 4 5 6 7
Últimes entrades