Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Anela Fruits va creixent en noves plantacions
27.02.2019

Els productes naturals d’Anela Fruits s’elaboren amb pomes i peres de collita pròpia que hem anat cultivant i cuidant durant els nostres més de 45 anys d’història. El fet de cultivar nosaltres els camps ens permet tenir un control total de la traçabilitat dels productes i garantir un producte natural i d’excel·lent qualitat. Aquest any hem ampliat uns camps de pomes (Golden i Gala) al Mas...

La poma: una font de propietats!
21.01.2019

Una de les fruites preferides a Anela Fruits és, sens dubte, la poma. Portem més de 40 anys cultivant fruites, entre elles la poma, a les comarques de Girona. Amb aquestes fruites de collita pròpia elaborem les nostres delicioses postres de fruita Anela Fruits 100% naturals. Sabem que aquesta fruita és molt beneficiosa pel nostre cos; vols saber alguns dels seus beneficis? - És molt...

Aniversari dels fundadors d’Anela Frtuis
07.11.2018

Els fundador de Anela Fruits estan de celebració!   Aquest joves que als any 70 es varen casar a Montserrat , celebren el 48è aniversari de casats. Una vida dedicada a la família i el treball, amb unes arrels cristianes. Així han format una família de 7 fills, donant pas a la segona generació, passant el relleu als seus tres fills que actualment porten les regnes de l’empresa.   Fruit...

Us esperem a la “Fruit Attraction” de Madrid i a la “Fira de Mostres de Girona”!
16.10.2018

Aquest mes d’octubre ve carregat de novetats i esdeveniments per Anela Fruits! No només estem treballant i preparant un munt de novetats per a tots vosaltres, sinó que a més estarem presents a dues de les fires  d’allò més emocionants per a nosaltres! I, de fet, ja us podem avançar una exclusiva: a les fires us presentarem el nostre nou producte Anela HOP en format pouche.  
La setmana que...

Innovant amb nous sabors: Anela Fruits de Poma i Pastanaga!
27.09.2018

A Anela Fruits una de les nostres màximes és poder portar-vos els millors sabors de la fruita, i això sovint comporta fer nous experiments barrejant diferents aliments. I ens vam preguntar... què passa si barregem fruita i hortalisses? Doncs que poden sortir combinacions exquisides!
El nostre sabor més innovador és poma amb pastanaga, la nostra primera combinació amb fruita i hortalissa....

Últimes entrades