Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Comencem la collita a les plantacions d’Anela Fruits
23.08.2018

A mitjans d’agost comença una època molt especial per a nosaltres: els nostres camps comencen a emplenar-se d’algunes de les fruites que pròximament seran destinades a fer les nostres postres de fruita 100% naturals Anela Fruits, una nova alternativa per a menjar fruita d’una forma còmode, fàcil, saludable i natural. Com ja sabeu, nosaltres som productors de fruita i, efectivament, hem...

Anela Fruits, guanyadora del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent per segon any consecutiu
23.07.2018

Per segon any consecutiu, hem estat distingits amb el Segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, un reconeixement que premia aquells productes que destaquen per les seves propietats i característiques de qualitat excel·lent, elaborats a les comarques gironines.   L’any passat vam aconseguir aquest reconeixement amb les nostres postres de poma. Aquest any ha estat el torn del...

Anela Fruits col·labora amb diferents esdeveniments
28.06.2018

A Anela ens agrada ser actius, i ajudar en la mesura del possible, a fer d’aquest un món millor. Per això, dins les nostres activitats diàries no pot faltar col·laborar amb tot tipus d’activitats, iniciatives i esdeveniments de diferents àmbits. Vols saber-ne una mica més? Doncs segueix llegint! Com podríem no fomentar la salut i l’esport? Som col·laboradors de les jornades esportives que...

Anela Fruits: unes postres aptes per a tots
30.05.2018

Molt sovint ens trobem amb gent que ens pregunta si pot, o no, consumir els nostres productes. Moltes vegades ho assimilen a un producte només enfocat per a bebès... però no és així. A vegades, també ho veuen restringit a persones que segueixen un tipus de dieta restrictiu... però tampoc és així.  I a vegades també ho veuen un producte per a la gent gran... i tampoc és així. Així que... qui...

Presentació al segell Girona Excel·lent
14.05.2018

Un any més tenim el plaer d’anunciar-vos que ens presentem de nou al certamen del segell Girona Excel·lent!   Girona Excel·lent es tracta d’un segell de qualitat agroalimentària atorgat a productes elaborats cent per cent a les comarques gironines que té l’objectiu d’impulsar, fomentar i difondre els productes agroalimentaris gironins de la més alta qualitat en l’àmbit estatal i...

Últimes entrades