Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Novetats: Nou sabor d’Anela Fruits i èxit a la Fira ALIMENTARIA 2018
26.04.2018

Abril acaba amb un munt de novetats per nosaltres! Estem encantats de poder presentar-vos un nou sabor d’Anela Fruits: poma i pastanaga, amb poma de les nostres plantacions i pastanaga natural directa del camp. És sense dubte una de les combinacions més arriscades per les que hem apostat fins el moment, però estem segurs que us encantarà tant com a nosaltres.
 
Quedareu encantats pel...

Anela Fruits presenta novetats a ALIMENTARIA 2018
19.03.2018

Benvolguts amics de Anela Fruits,   Aquest any, tornarem a participar a la fira Alimentària de Barcelona que tindrà lloc a la Fira de Barcelona (Recinte Gran Via) els dies 16-17-18 i 19 d'abril. Estarem al Pabelló 2; a l’estand F657-02 (Pavelló "Lands of Spain", un recinte on es troben els productes de les empreses espanyoles i catalanes) com a expositor indirecte de PRODECA (Promotora...

Estem en plena collita de pomes i peres
20.09.2017

Com bé sabeu, nosaltres som productors de fruita. Amb la fruita de les nostres pròpies plantacions que cultivem, elaborem les nostres postres de fruita Anela Fruits: una alternativa fàcil, còmode, saludable i 100% natural de menjar fruita. Ara, als mesos de setembre i octubre, estem immersos en plena temporada de collita de pomes i peres. La terra és molt agraïda, i els fruiters durant aquesta...

A Anela Fruits no fem vacances... Estem innovant!
25.08.2017

Com tots sabeu som una empresa familiar i tot ens ho cuinem a casa. Ja fa més de 40 anys, que l’Esteve i la Teresa es van conèixer i van començar plegats un projecte de vida que avui porta per nom Anela Fruits. Les nostres postres de fruita Anela Fruits són 100% natural, una alternativa per menjar més fruita d’una manera cómoda, saludable, fácil i natural. Unes postres recomanades per a tota...

A Anela Fruits som solidaris
13.08.2017

A Anela Fruits som solidaris i durant l’any co·laborem amb diferents iniciatives com la Marató de TV3, jornades esportives, voluntariats, organitzacions lúdiques, activitats populars i activitats d’escoles. Ens agrada poder aportar amb les nostres postres de fruita 100% naturals el nostre granet de sorra a les diferents entitats socials i culturals que fan una labor extraordinària per...

Últimes entrades