Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Entrevista a la Teresa Farré d'Anela Fruits
25.07.2017

 

El passat mes de juny, gràcies a ser un dels guardonats del premi Girona Excel·lent,  ens van a venir a visitar a les nostres instal·lacions la gent del programa Parada i Fonda de la ràdio FeM Girona, dirigit per en Lluís Bofill. Van fer una entrevista a la Teresa, la fundadora d’Anela Fruits, sobre els orígens, l’empresa familiar, els valors, la fruita, el valor afegit i el projecte...

Anela Fruits obté el certificat internacional IFS
01.05.2017

Des dels nostres inicis, el nostre principal objectiu ha sigut elaborar unes postres de fruita 100% naturals i 100% fruita de la màxima qualitat. Al ser productors de fruita, controlem tota la traçabilitat del producte, des que està a l'arbre fins al producte final.  Actualment, disposem del certificat IFS (International Food Safety), que reconeix la seguretat, el control i la qualitat...

Anela Fruits presenta diferents novetats a la fira Fruit Attraction 2016
01.10.2016

Som productors de pomes i peres a Girona. Amb la nostra pròpia fruita, elaborem unes postres de fruita 100% naturals i 100% fruita, recomanades per a tota la família. Estarem a l’estand nº 3D01C donant a conèixer les nostres noves referències d’Anela Fruits “la fruita de cullera”… Com a productors i elaboradors que som, controlem tota la traçabilitat del producte, el que ens permet oferir la...

Anela Fruits, guanyadora del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent
08.08.2016

Estimats amics d’Anela Fruits,   Aquest estiu tornem, després de fer vacances al blog, amb una molt bona notícia per a tots vosaltres que ens fa molt feliços... Anela Fruits "la fruita de cullera" ha guanyat la segona edicio del concurs de Girona Excel·lent, segell de qualitat agroalimentària, que premia aquells productes alimentaris que destaquen per les seves característiques de qualitat...

Les referències de les nostres postres de fruita Anela Fruits
06.06.2016

Bona primavera!   Ara que s’acosta l’estiu i s’apropa la collita de fruita, us volem explicar quines són les nostres varietats de les nostres postres de fruita 100% naturals i 100% fruita Anela Fruits.   Com ja sabeu, som una família amb més de 40 anys d’història dedicada a la producció de pomes i peres a les comarques de Girona. A partir de les nostres pròpies fruites de les nostres...

Últimes entrades