Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
Anela Fruits a la fira Alimentaria 2016
18.04.2016

Benvolguts amics de Anela Fruits,   Aquest any, per primera vegada, participarem a la Alimentària de Barcelona que tindrà lloc a la Fira de Barcelona (Recinte Gran Via) els dies 25-26-27 i 28 d'abril. Estarem a l’estand P2-D106-10 (Pavelló "Lands of Spain”, un recinte on es troben diferents productes de totes les comunitats autònomes) com a expositor indirecte de PRODECA (Promotora...

Postres freds de puré de poma i mango amb gelat de vainilla
24.03.2016

Hola amics d’Anela Fruits!   Ja estem a Setmana Santa, i s’acosten dies festius per celebrar amb la família, amics o padrins!!! Sóc la Montse i ja fa un mes us vaig proposar una recepta d’amanida de pollastre i vinagreta de puré de poma d’Anela Fruits. Avui us proposo un altre plat...a veure què us sembla!   M’agrada molt ser amfitriona i tenir gent a casa. Com ja sabeu, m’encanta cuinar!...

Anela Fruits a la Madrid Gluten Free 2016
14.03.2016

Fa una setmana tornàvem de la Madrid Gluten Free, on vam estar presentant les nostres postres de fruita 100% natural i 100% fruita Anela Fruits. Vam anar a Madrid amb el meu marit Esteve i el meu fill Esteve. Va ser un cap de setmana molt esgotador, però una experiència molt valuosa. Tres dies molt interessants per a l’alimentació sense gluten: una oportunitat única per poder donar a conèixer...

Marxem cap a Madrid amb Anela Fruits a la MAD Gluten Free 2016
29.02.2016

Aquesta setmana marxem a Madrid. Anela Fruits assistirà a la fira de Madrid Gluten Free que tindrà lloc el pròxim dissabte, diumenge i dilluns (5-6-7 de març) a la Casa de Campo de la capital espanyola. És una fira dirigida tant a professionals com consumidors, molt interessant per a celíacs o intolerants al gluten, ja que podran conèixer, provar i comprar productes sense gluten que es troben...

Amanida de pollastre i vinagreta amb purè de poma Anela Fruits
15.02.2016

Hola a tots els nostres seguidors!   Em dic Montse i treballo per Anela Fruits. A mi m'agrada molt cuinar, i per això quan vam decidir actualitzar la nostra pàgina web i escriure un blog, vaig pensar que seria una bona idea poder compartir amb tots vosaltres receptes que tinguessin com a ingredients alguns de les nostres postres de fruita Anela Fruits. Com ja sabeu molts de vosaltres, es...

Últimes entrades