Avis LEGAL:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals seran incorporades a fitxers titularitat de SAFRUNAT, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació. Per exercitar els drets d'accés , rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Camí de Fornells, 4 (Les Ferreries), 17459 Campllong, Ref. Protecció de dades.
CONDICIONES DE ENVÍO Y DEVOLUCIÓN
COM COMPRAR?
Realitzar una compra a ANELA FRUITS és molt senzill. Recordeu que per a qualsevol dubte podrem assessorar-lo en anela@anelafruits.com o telefònicament al 972 46 49 73. 

1.-Selecció de productes: En primer lloc ha de seleccionar el format de caixa que vol segons el nombre d'unitats (24 o 60). 

2.-Dels gustos existents, seleccionar la quantitat que vol de cada gust fins a arribar a les 60 o 24 unitats segons el tipus de caixa que hagi escollit inicialment. Per això ha d’afegir la quantitat desitjada al carro.  Si desitja eliminar qualsevol dels productes de la compra deixi el nombre a "0". També podeu posar directament el nombre d'unitats que vostè desitgi adquirir. L'indicador vermell li assenyalarà si teniu unitats pendents per completar el pack. 
Pot prémer sobre veure article per ampliar la información del producte del seu interés. 

3.-Per a realitzar la compra haurà d'omplir el formulari amb les dades personals i en cas que l'enviament es destini a una adreça diferent de la del domicili habitual ompli també les dades d'enviament. Tots els camps són obligatoris. 


4.-Consultar i acceptar la llei de protecció de dades i les condicions d'enviament i devolució. 

5.-Finalització de comanda la seva compra ha d'haver finalitzat amb èxit, recordi que rebrà un e-mail amb els detalls de la seva compra. En aquesta pàgina podrà també imprimir la seva comanda / s. Esperem que si ha seguit aquests passos no hagi tingut cap problema a l'hora d'efectuar la seva comanda. 


POSTVENDA 
En cas que hi hagi qualsevol incidència, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
Atenció al Client 972 46 49 73, o també si ho prefereix pot contactar amb nosaltres a anela@anelafruits.com. 

RECLAMACIONS 
Lamentem que consideri que no hem ofert el servei que esperava, en qualsevol cas, pot plantejar una reclamació a través dels següents mitjans i intentarem donar-li una solució com més aviat millor. 

Per Escrit: 
SAFRUNAT, S.L. Camí de Fornells, 4 17459 Campllong, Girona 
Per telèfon: 
Trucant al número 972 46 49 73 de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 hores. 
Per correu electrònic: anela@anelafruits.com 
Per fax: 972 46 44 26 

DEVOLUCIONS 
Oferir la màxima qualitat i la millor garantia és el nostre compromís amb els nostres clients. Si quan rebi la seva comanda no queda satisfet, té un termini de 48 hores, a comptar de la data de recepció per executar el dret de devolució. 

Devolucions des del domicili d'enviament: 
En cas de devolució, les despeses d'enviament no seran reemborsades. Així mateix, les despeses de recollida seran per compte del client equivalen a l'import de l'enviament que correspongui al tipus de producte adquirit i al destí enviat. 
Per realitzar la devolució, el producte haurà d'estar en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import d'acord amb la modalitat de pagament realitzada pel client. 

En qualsevol cas, s'admetrà la devolució dels productes en mal estat i enviaments erronis, i ANELA FRUITS qui es farà càrrec de les despeses d'enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini de 48 hores comptats des de la data de recepció del enviament. 

Per realitzar la seva devolució, envieu-nos un correu electrònic, a través de la següent adreça: anela@anelafruits.com o bé trucant al 972 46 49 73.
El blog Anela
La fruita de cullera i els seus sabors
26.04.2021

Saps quins són els sabors de la nostra fruita de cullera? Avui parlarem de cada un d'ells per saber els beneficis que aporten els nostres productes 100% naturals.
 
Les pomes i les peres de tots els nostres sabors són de collita pròpia i provenen dels nostres camps, on tenim un control de la traçabilitat total de la fruita, des que es planta fins a la realització del producte final. D'aquesta manera podem controlar tots els processos pels quals passa la fruita, sense incorporar cap mena d'afegit, conservant ni sucres.
 
Hem anat innovant a poc a poc per trobar les millors combinacions com poden ser la poma i el plàtan, la pera i la poma, fins a la poma i la pastanaga.


Els principals sabors són, d'una banda, el de pera i, d'altra banda, el de poma. Hem trobat combinacions exquisides a través del gust de poma barrejant-ho amb plàtan, amb maduixa, amb mango, amb préssec i amb pastanaga.
 
L'última incorporació a les postres de cullera d’Anela Fruits ha estat el gust macedònia (pera, poma, plàtan i préssec), tot i que està destinat a totes les edats, creiem que pot ser una bona oportunitat perquè els més petits aprenguin a menjar fruita i descobreixin nous sabors.

 
 
Cadascun dels nostres sabors aporten diferents beneficis. La pera és rica en vitamines i minerals, ajuda al sistema immunitari i té propietats antiinflamatòries. El mango ajuda a tractar la diabetis i millora la digestió. El préssec és bo per al colesterol i ajuda a controlar el sistema de sucre en sang. El plàtan és una defensa natural contra els bacteris i és ric en antioxidants. La maduixa ajuda a mantenir un intestí saludable i a disminuir el nivell de colesterol dolent en sang. La pastanaga és rica en potassi i fòsfor, i pel seu elevat contingut en aigua és diürètica. Finalment, la poma és drenant, activa el cervell i blanqueja les dents.
 
Amb més de 40 anys d'experiència, a Anela Fruits ens caracteritzem per ser una empresa de qualitat, amb productes únicament saludables.

Aniversari dels fundadors d’Anela Frtuis
07.11.2018

Els fundador de Anela Fruits estan de celebració!   Aquest joves que als any 70 es varen casar a Montserrat , celebren el 48è aniversari de casats. Una vida dedicada a la família i el treball,...

Llegir més
Us esperem a la “Fruit Attraction” de Madrid i a la “Fira de Mostres de Girona”!
16.10.2018

Aquest mes d’octubre ve carregat de novetats i esdeveniments per Anela Fruits! No només estem treballant i preparant un munt de novetats per a tots vosaltres, sinó que a més estarem presents a...

Llegir més
Innovant amb nous sabors: Anela Fruits de Poma i Pastanaga!
27.09.2018

A Anela Fruits una de les nostres màximes és poder portar-vos els millors sabors de la fruita, i això sovint comporta fer nous experiments barrejant diferents aliments. I ens vam preguntar... què...

Llegir més
Comencem la collita a les plantacions d’Anela Fruits
23.08.2018

A mitjans d’agost comença una època molt especial per a nosaltres: els nostres camps comencen a emplenar-se d’algunes de les fruites que pròximament seran destinades a fer les nostres postres de...

Llegir més
Anela Fruits, guanyadora del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent per segon any consecutiu
23.07.2018

Per segon any consecutiu, hem estat distingits amb el Segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent, un reconeixement que premia aquells productes que destaquen per les seves propietats i...

Llegir més
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11